homeover onsagendamystery shopper FAQcontact Mystery ExpertiseMystery ShoppingMystery Coachingreferentiesblog

M-Eye Shoppers FAQ

Vraag en antwoord met M-Eye

Op deze pagina vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen door Mystery Shoppers die graag voor M-Eye zouden willen werken. Indien u na het lezen van deze FAQ nog met enkele vragen blijft zitten, aarzel dan zeker niet om rechtstreeks contact op te nemen via ons aanmeldingsformulier of via 016/60 97 76.

Hoe word ik een M-Eye Shopper?

Een M-Eye Shopper word je niet zomaar, maar de eerste stap in het proces is contact opnemen met ons via het inschrijvingsformulier. Vervolgens zullen jouw gegevens worden opgenomen in onze database. Je zal hiervan een bevestigingsmail mogen ontvangen van je Project Coordinator. 
Als je in onze database zit betekent dit niet dat je onmiddellijk een opdracht krijgt toegewezen. Hiervoor doet M-Eye steeds een zeer grondige voorselectie. 

Hoe kan ik aan een eerste opdracht deelnemen?

M-Eye hecht enorm veel belang aan de kwaliteit van onze Mystery Shoppers. Een opdracht geven we daarom niet zomaar aan iedereen. Onze Project Coordinatoren contacteren je hiervoor steeds persoonlijk (via mail of telefoon) om na te gaan of je aan onze verwachtingen voldoet. 

Hierna volgt een uitgebreide briefing over het project (bij de klant zelf, op locatie etc.). Vervolgens bieden we je een beperkt aantal bezoeken aan die je kan uitvoeren zodanig dat we de kwaliteit nauwgezet kunnen opvolgen. Na afloop mag je feedback van ons verwachten, of ons tijdens je bezoeken steeds zelf contacteren met vragen!

Hoe kan ik aan meer opdrachten deelnemen?

Omdat de kwaliteit van onze Mystery Shoppers essentieel is, werken we enkel samen met de beste. Dat zijn de M-Eye Shoppers, personen waar we op kunnen rekenen, die betrouwbaar zijn, kwalitatieve rapporten opleveren en flexibel inzetbaar zijn.
Deze groep krijgt altijd als eerste de vraag om aan projecten deel te nemen. Iedere nieuwe Mystery Shopper zal zich eerst moeten bewijzen alvorens tot deze exclusieve groep te mogen behoren.

Waar vind ik een lijst van opdrachten?

M-Eye biedt bewust geen lijst van opdrachten online aan. Dit omdat wijzelf kiezen wie we voor welke opdracht persoonlijk willen uitnodigen om zo de kwaliteit te waarborden. Met een online lijst kan namelijk iedereen zomaar kiezen wat hij wil doen en kan iedereen zien welke winkels wij bezoeken. Dat willen we op deze manier vermijden.

Hoeveel vergoeding krijgt een M-Eye Shopper?

Dit hangt af van de complexiteit van de Mystery bezoeken. Er is telkens een vaste vergoeding per uitgevoerd bezoek en een vaste vergoeding voor de verplaatsingskosten. Gedurende sommige bezoeken zal je producten moeten aankopen. M-Eye zal je echter nooit verplichten deze te houden. Zo voorzien we telkens een retour-regeling met onze klanten om deze aankopen ook terug te vergoeden.

Wie komt in aanmerking als M-Eye Shopper?

Iedereen die een kritische blik heeft, taalvaardig is, een goed geheugen heeft, een professionele werkethiek heeft en betrouwbaar is komt in aanmerking. Of deze elementen aanwezig zijn, toetsen we af in een eerste briefingsmoment.
Welke zaken een bijkomend voordeel hebben: een zelfstandigenstatuut (ondernemingsnummer), ervaring in het marktonderzoek en ervaring met Mystery Shopping.

Moet ik belastingen betalen op mijn inkomsten?

Er is geen werkgever-werknemer relatie tussen M-Eye en onze M-Eye Shoppers. Afhankelijk van de grootte van uw globale inkomsten, moet u zoals elke Belg moet u, zowel als freelancer als zelfstandige, uw inkomsten aangeven bij de belastingen. Conctacteer best een boekhouder indien u hier verdere vragen over heeft.


Agenda

Workshop: Customer Journey Management

30 januari 2019 - 9u00 tot 12u30 @ Leuven