Over M-EYE

Klantstrategie + Onderzoek

Hi! Wij zijn M-Eye: een advies- en onderzoeksbureau uit het Leuvense, België. Wij helpen bedrijven hun klantrelaties versterken door een reeks innovatieve onderzoeksmethoden en oplossingen.
Als onderzoekers zijn we natuurlijk niet voor niets met data bezig. Wij baseren ons actiegericht advies graag op feiten en de juiste cijfers, daarop kan je vertrouwen. We zullen je er echter niet mee vervelen.
Als strategische adviseur kiezen we voor een duurzaam partnership met onze klanten. Een partner die samen de handen uit de mouwen steekt om de doelstellingen van morgen te bereiken. Waarbij we geen uitdaging uit de weg zullen gaan. Ons motto is daarin duidelijk: “Als je het kan bedenken, kan het worden gemaakt.”
Stijn Preuveneers Business Manager bij M-EYE

Stijn
Preuveneers

Business Manager

Simon Argos Project Manager bij M-EYE

SIMON
ARGOS

Project Manager

Jasper Zaboli Project Coordinator bij M-EYE

JASPER
ZABOLI

Project Coordinator

Hilde De Lahaye Project Assistant bij M-EYE

Hilde
De Lahaye

Project Assistant

Els Boyen Office Assistant bij M-EYE

ELS
BOYEN

Office Assistant

Peter Van Welden Managing Partner bij M-EYE

PETER VAN
WELDEN

Managing Partner

Onze Klanten

Wij zijn zeer blij de volgende bedrijven tot onze partners te mogen rekenen. Onze creatieve manier van werken bezorgt ieder van hen een oplossing op maat in functie van ieders strategisch doel. Specialiseren in een bepaalde sector doen we bewust niet, maar al onze partners hebben wel één ding gemeen. Namelijk dat zij vandaag al de klantbeleving van morgen creëren!

“M-Eye, dat is snelheid, objectiviteit en het meedenken met ons. Proces verbeterende voorstellen formuleren vinden we altijd leuk!” Robrecht Bangels

Manager Customer Service, Vandersanden Group

Uitdagende projecten

Geweldige klanten

Leerrijke enquêtes

Mystery bezoeken

Laat u inspireren door onze client cases!

Omgaan met discriminerende vragen bij uitzendarbeid

M-EYE ondersteunt de uitzendsector via mystery calls en visits om zicht te krijgen op hun aanpak in de realiteit. Slaagt iedere medewerker er in om een discriminerende vraag van een werkgever of werkzoekende te identificeren en een duidelijke standpunt hieromtrent in te nemen?

Hoe Vivaldis niet-discriminatie intern doet leven

Vivaldis is met 70 kantoren verspreid over België een sterke speler in de interimsector. M-Eye sprak met Greet Mols, Manager Externe Payroll en preventieadviseur, over hoe zij belangrijke thema’s als niet-discriminatie doen leven bij de medewerkers met het juiste onderzoek en ondersteuning.

Nice to meet you!

Klaar voor de volgende stap?

Pin It on Pinterest